17 de març del 2011

El banc del temps


Al nostre districte, Horta Guinardó, s’està portant a terme una iniciativa solidària, anomenada “ El Banc del Temps”.

El Banc del Temps, és un projecte impulsat des de l’associació de Veïns de Can Baró, al que nosaltres ens hi afegim, i la seva activitat és l’intercanvi de temps entre les persones que ajuda a resoldre problemes de la vida quotidiana. Aquesta experiència, està funcionant actualment a altres barris de la ciutat amb èxit, i en aquests moments de crisi creiem que pot ser molt important poder solucionar petites mancances diàries.

Des de la nostra Associació volem donar-vos a conèixer tota la informació referent a aquest tema.

Per la bona marxa del projecte, necessitem que arribi a la major part possible de persones del nostre barri, és per aquest motiu, que us demanen la vostra col·laboració, per fer-ne difusió d’aquesta activitat.

Esperem trobar per aquesta tasca solidària el suficient suport i participació del barri, com per portar endavant “ el Banc del Temps” d’Horta- Guinardó.

2 comentaris:

  1. Hola
    soc d'un poblet de l'Alt Empordà des de fa 30 anys, d'origen soc del baix guinardó, encara hi tinc la meva família. Ara estic en crisi com tots i he sabut dels bancs del temps. Visc en un mas petit a les afores de Les Escaules i Boadella, el cas es que continuament he de fer petites reparacions a casa i ja no ho puc pagar, la meva idea es veure si podria intercanviar.
    Jo puc oferir un bongalow per tres persones totalment equipat, per caps de setmana i o vacances a qui vingui a fer feines de petita paleteria. El lloc es molt bonic, estem envoltats de natura per tot arreu i hi ha 10 min a la ciutat de Figueres. Em sembla que seria la manera de poder tirar endavant, ja que ara amb les retallades ja no hi arribo!!
    No se si us pot interessar, em direu alguna cosa?
    Montse

    ResponElimina
  2. Hola Montse! veig que vas escriure fa mooolt de temps pero ho he vist ara! ho tens resolt?

    ResponElimina