2 de setembre del 2010

La petanca al barriA conseqüència de les obres de remodelació del nostre barri, s’ han vist afectades les pistes de petanca que estaven situades davant del parc de les Aigües a la ronda del Guinardó.

Aquestes pistes s’estan fent noves i per tant no desapareixeran. Les pistes són aquí perquè tota la gent del barri hi pugui jugar sempre que ho vulgui, encara que les estan fent servir els dos clubs de petanca que hi son al barri.

El dos clubs són l’Alt Guinardó i els Amics de la Petanca Gaudí. Tots dos clubs s’ofereixen per ajudar les persones que vulguin passar-s’ho bé jugant en aquest joc. La petanca no és solament per a la gent gran com sempre s’ha dit sinó que també hi juga la gent jove,. És per això que, els clubs s’ofereixen per ensenyar a jugar-hi a totes les persones, joves o grans,  que hi estiguin interessades.

En aquests moments, el dos clubs de petanca estan a punt d’iniciar les competicions a les quals estan inscrits. Els desitgem que hi facin un bon paper com han fet en altres anys.

També organitzen petites competicions, els dissabtes al mati, i amb repartiment de premis com per exemple: pernils, xoriços, llonganisses, etc. Això també es fa per a tota la gent del barri, i a més a més, per a tothom que hi vulgui participar.

Anys enrere aquests clubs havien tingut una secció femenina que també participava a les competicions. Per tant, també fem una crida a totes les dones a les quals agradi aquest joc perquè s’animin a jugar-hi.

Som-hi!

Adjuntem en aquest article unes fotografies del dia de la celebració dels 25 anys del Club Amics de la Petanca Gaudí, que es va fer al camp de Futbol del Martinenc i unes altres fotografies il·lustratives per anar fent boca.


Poc a poc us informarem de les activitats del clubs per si us poden interessar i també, de tot el que comporta aquest esport, tant si voleu participar-hi lliurement o mitjançant un club i dels resultats de les competicions a les quals estan inscrits.

De moment això és tot. Us mantindrem informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada