11 d’agost del 2010

Al servei del barri

Aquest és el bloc de l'Associació de Veïns i Veïnes Baix Guinardó.

Neix  amb la voluntat de servir al barri, ja que és una eina que tots podem fer servir sense haver de moure'ns de casa. Sabem que aquest espais virtuals són cada vegada més necessaris, ja que el problema actual de tothom és la falta de temps. 

Qualsevol veí tindrà cabuda en aquest espai virtual i us agrairíem que envieu l'enllaç del bloc a la vostra llista de contactes, per tal que pugui arrivar al màxim nombre possible de veïns.

Des d'aquestes pàgines us podreu assabentar de totes les activitats que l'Associació organitza, i participar de tots els projectes que es duen a terme al nostre barri. També esperem que vosaltres ens poseu al corrent de les vostres inquietuds i dels problemes que veieu al vostre voltant. Si sabem el que ens preocupa serà més efectiva la labor de l'Associació.

Volem que ens envieu les queixes que tingueu i també les alegries que us ha pogut donar el barri, totes les coses positives, que n'hi ha  moltes. I és que ens trobem en temps de profunds canvis, i volem que tot això és reflecteixi al nostre bloc.

Per tots aquests motius,  posem aquesta eina a la vostre disposició i procurarem actualitzar-la cada vegada que hi hagi notícies.

Tan de bo que entre tots fem que sigui un bloc d'utilitat per al barri.

La junta

7 comentaris:

  1. M'agrada aquest bloc, a veure si entre tots el fem útil

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tota la junta per la feina ben feta i molt especialment a Maria
    Carme

    ResponElimina
  3. M'agrada molt, trobo que el verd li dona un caire de barri amb personalitat. Felicitats per la feina.
    Carles Sanz

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats, com us podeu imaginar jo valoro molt el tema dels blogs i sobretot vull animar-vos a fer viu aquest espai obert al barri

    ResponElimina
  5. Felicitats per la iniciativa. Ja veureu que això del bloc pot ser una molt bona eina d'interrelació i participació. Ànims!!

    ResponElimina
  6. Enhorabona! em sumo als desitjos de que aquest blog es converteixi en un dels espais de trobada, reflexió i informació del barri per a seguir-lo transformant!

    ResponElimina
  7. Doncs jo crec que no serveix de res tenir una pàgina web no actualitzada i amb manca d'informació

    ResponElimina